Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

01

januari

2016

Nieuw jaar | Makien Verkroost Interior Design + Styling

GELUKKIG NIEUWJAAAAAR! Ik hoop dat iedereen net zo’n gezellige jaarwisseling heeft gehad als wij :) Wij sloten het oude jaar af met vrienden, spelletjes, hapjes en drankjes en het vuurwerk was nog nooit zo mooi als afgelopen nacht… Vandaag begin ik alweer aan mijn derde blogjaar! En 2016 staat voor mij in het teken van verandering en veel nieuws! Ik verheug me erop! En toch ga ik vandaag lekker niets anders doen dan in bed hangen met mijn laptop! Ik wens iedereen al het geluk in de wereld voor dit nieuwe jaar :) Liefde alom.

Comments