Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

Overzicht van 2015

24

april

2015

Thee feestje | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik had vandaag een wel heel bijzonder feestje! Mijn zusje gaat 4 mei naar het gemeentehuis voor een geregistreerd partnerschap en wij vonden dat daar wel een vrijgezellenfeestje bij hoorde! Echter is mijn zusje momenteel halverwege haar eerste zwangerschap en een avondje stappen zou hem dus niet worden… Haar beste vriendin bedacht om een verrassingsfeest te organiseren voor haar in de vorm van een high tea bij mijn ouders in de achtertuin. We waren dagen van te voren al bezig met de aankleding van de partytent en het verzamelen van alle servies en daarnaast maakte iedereen nog super lekkere hapjes en drankjes. Al met al was het even wat werk om alles op korte termijn te regelen en het ook daadwerkelijk als verrassing te houden, maar wat een geslaagde dag! …Ik kan nu geen thee of eten meer zien, maar ik heb morgen spierpijn van het lachen!

Thee feestje | Makien Verkroost Interior Design + Styling


22

april

2015

Magnoli JA | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Oh, how I love spring… De lente is zoo magisch; van mij hoeft het nooit zomer te worden! Warm genoeg om zonder jas naar buiten te gaan en fris genoeg om NIET in bikini te hoeven lopen ;) Maar vooral het groen in de natuur die weer tot leven komt. De straat achter ons huis kleurt al helemaal roze en staat vol prachtige Kersenbloesem. “…als ik later groot ben” en een tuin rond het huis heb, dan wil ik overal bloesembomen en magnolia’s. Het zijn maar ongeveer twee weken dat ze bloeien, maar ik vind ze zó mooi. Van de week knipte ik een Magnolia tak uit de tuin van mijn ouders en zette hem op de vaas. Het is geen tuin, but will do for now ;)!

Magnoli JA | Makien Verkroost Interior Design + Styling


13

april

2015

DIY met het IKEA BEKVAM trapje | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Welbekend onder ons allemaal (…zo niet; kom onder die steen vandaan!): het IKEA BEKVÄM trapje. Ik geloof dat iedereen het in huis heeft staan en het wordt allang niet meer alleen gebruikt als opstapje. Voor maar €9,99 heb je een krukje, trapje, bijzettafeltje of nachtkastje die je helemaal naar eigen idee kunt vormgeven! Geef het trapje een leuke print of kleur en maak het jouw eigen. Die van ons plakte ik af met schilderstape en verfde ik in twee kleuren. Ik gebruikte de kleuren ‘Pioenroos’ en ‘Hoornwit’ van Histor.


07

april

2015

Tussen de drukte door | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Tussen de drukte door dan toch even snel een kleine blogpost om te laten weten dat ik nog leef… Zo had ik het mij ook niet voorgesteld toen ik begon met mijn blog ;) Maar het is een goed teken; ik ben leuk druk!

Met Pasen zat ik niet aan tafel! Ik leek wel de enige… Ik stond bij mijn ouders op de ladder met een kwast in mijn handen en ook de aankomende twee weken zal ik veel in Eibergen zijn om nu dan ook de benedenverdieping aan te pakken. Het wordt zo mooi! Op de website van Frechic is al deels te zien hoe de bovenverdieping er op dit moment uit ziet, en ook die wordt alsmaar mooier. Ik houd jullie op de hoogte. Beloofd!