Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

24

december

2015

Ons nieuwe huis | Makien Verkroost Interior Design + Styling

WE HEBBEN EEN HUIS GEKOCHT!! En dat wilde ik eigenlijk al veel langer aan iedereen vertellen, maar ik ben te bijgelovig om zulk soort dingen van de daken te schreeuwen, totdat letterlijk alles zwart op wit staat… Op dinsdag 3 november tekenden we het voorlopig koopcontract en gisteren kregen we dan eindelijk te horen dat de financiering rond is!! De sleutel ontvangen we al op 18 januari 2016! Voor die tijd moeten we nog zoveel uitzoeken, plannen en regelen… Voor nu; WE KEEP CALM AND HAVE A GLASS OF BUBBLES :D

Comments