Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

18

december

2015

Check Stan | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Naast vintage en kleur, ben ik ook dol op niet-standaard en een tikkeltje gek. Deze supertvetcoolgafe lampen van Stan moest ik dan ook met jullie delen! Maker Stanly ten Dam is ontzettend nuchter en bescheiden over zijn lampen en was voor het eerst op de Local Sunday Market, maar ik ben fan! Hij verkocht meerdere soorten lampen, maar zijn lampen van oude speelgoedwagens zijn mijn favoriet. Hoe mooi is het dat zo’n wagen een tweede leven krijgt als lamp! Van dit soort spullen verkoop je nooit exact een tweede, want elk exemplaar is anders en dat vind ik gaaf. Hartstikke leuk voor op een stoere kinderkamer, maar ook een ware blikvanger voor in je industriële interieur, tóch? Allemaal even zijn Facebookpagina liken! Hopelijk zien we hem op de volgende LSM weer :)

Check Stan | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Check Stan | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments