Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

16

december

2015

&ZUIVER Wol | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Toen we afgelopen zondag op de Local Sunday Market stonden, waren we er met opbouwen vroeg bij. En dat is fijn omdat je dan zelf geen stress meer hebt als de markt opent, maar ook leuk omdat je alle andere kraampjes op je gemakje langs kunt lopen. En al tijdens het opbouwen van onze kraam, sprong de kraam van &ZUIVER wol mij van verre in het oog. Het enige wat ik zag, was één grote wollen wolk van kleurtjes en vrolijkheid. En ik hou van kleur. Dat is te zien in mijn he-le interieur. En hoewel je mijzelf niet gauw in kleurrijke kleding zal tegenkomen (ik draag altijd zwart), word ik ook heel vrolijk als ik andere mensen in kleurrijke kleding zie. Of wandelende snoepjes van kinderen, zo zoet gekleed... Ik hou ervan! Als ik op dit moment kinderen zou hebben gehad, was ik bij de kraam van &ZUIVER wol helemaal los gegaan! De dames van &ZUIVER wol maken namelijk van vintage stoffen damesmantels en kinderjassen. En de presentatie van hun producten (en hunzelf!!) was al net zo top! Vrolijkheid alom! Juist dit soort kraampjes met zulke originele producten is de reden waarom ik heel graag naar markten ga zoals deze! 

Wil jij zo’n leuke jas voor jezelf of voor één van je kids? &ZUIVER wol is te vinden op zowel Facebook als Instagram. Neem gerust contact met ze op :)

&ZUIVER Wol | Makien Verkroost Interior Design + Styling

&ZUIVER Wol | Makien Verkroost Interior Design + Styling

&ZUIVER Wol | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments