Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

14

december

2015

Local Sunday Market december 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Yes. IM STILL ALIVE! Tussen alle hectiek van werken door, even een blogpost over de leukste markt van het Oosten; de Local Sunday Market! Want, als je er afgelopen zondag niet bij bent geweest; dan heb je wat gemist. Samen met mijn moeder stond ik achter de kraam van haar Frechic en wat een super gezellig en geslaagde dag hebben wij gehad! Want net als toen we er in mei stonden, was het afgelopen zondag ook weer KNETTER druk met alleen maar positief, vrolijk en enthousiaste mensen. Die gemoedelijke sfeer zou iedere markt moeten hebben… Mijn moeders kraam was dit keer gevuld met al haar industriële meubels en accessoires. Ik vind het ontzettend leuk om haar op marktdagen te helpen. Niet alleen omdat ik dan zelf lekker rondjes kan lopen over de markt, maar ook omdat je zoveel creatieve mensen ontmoet en andere ondernemers spreekt. En! Zo krijg ik zelf ook de kans om mijn visitekaartjes uit de delen :)!

Ik wil jullie deze week een aantal bijzondere ondernemers voorstellen die ik heb ontmoet op de markt, maar voor vandaag… Frechic! Vergeef me voor de kwaliteit van de foto's; ze zijn met mijn mobiel gemaakt en het licht was er niet optimaal.

Local Sunday Market december 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Local Sunday Market december 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Local Sunday Market december 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments