Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

14

oktober

2015

Herfst wonderen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

De herfst is voor velen nat, koud en alleen maar narigheid… Voor mij; ik hou ervan! Het is namelijk ook het seizoen waarin alles rood, oranje en geel kleurt. Ik vind dat iets magisch en sprookjesachtigs hebben! En op dagen dat de zon niet schijnt, dan zit je binnen. Nou en! Veel van mijn werk doe ik toch achter mijn laptop en ik baal meer van binnen zitten wanneer het buiten mooi weer is, dus voor mij is het prima zo ;) Ook de donkere avonden die vroeg beginnen, vind ik heerlijk. Al mijn favo-woonprogramma’s zijn weer begonnen (Eigen huis & Tuin, RTL Woonmagazine, VT Wonen en nieuwkomer House Rules Holland) en ik kan op regenachtige dagen in het weekend ongegeneerd 4 films(!!) achter elkaar kijken met een bak pepernoten en een kop warme chocomel, hoe fijn is dat!

Afgelopen weekend maakte ik fijne wandelingen en mooie foto’s van het sprookjesbos. In Eibergen ;)

Comments