Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

04

oktober

2015

Sushi + Soja sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Dierendag! Niet dat Sushi en Soja er wat van merken, want die worden altijd verwend! Wel doen we vandaag mee aan ‘eetgeendierendag’, een initatief van Wakker Dier, en zijn we ons bewust van wat er in de vee-industrie gebeurd. Door op deze dag geen dieren te eten, hopen we te laten zien dat het dierenwelzijn van dieren uit de vee-industrie net zo belangrijk is! Doe mee en meld je aan op de Facebookpagina van Wakker dier.

Omdat het toch een Sushi en Soja sunday blijft, wilde ik vandaag een foto delen van onze kroelkont Soja. De zwoele blik in haar ogen… <3

Comments