Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

02

oktober

2015

VT Wonen & Design beurs 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

De Vt Wonen & Design beurs (voorheen ‘gewoon’ de Woonbeurs) is een beurs waar ik ieder jaar met mijn moeder naartoe ga, al vanaf dat ik 14 jaar oud was. Voorgaande jaren zorgden mijn moeder en ik dat we er rond 11 uur waren, dan waren we ongeveer 3 uurtjes aan het lopen en konden we daarna nog even de stad in. Rond 14 uur was het dan ook rustig en kon je de tijd nemen om mooie plaatjes te schieten. Dat was de reden dat we dit jaar besloten er pas om 13 uur te zijn; dan was het vast al lekker rustig… Dus niet. Ik heb de beurs in al die jaren nog nooit zo druk meegemaakt als gisteren! En dat is een goed teken, tóch? Misschien omdat er veel reclame is gemaakt of omdat ‘Wonen’ weer in opkomst is… Voor mij; ik vond de drukte maar niks, vooral omdat veel van mijn foto’s nu rommelig zijn door alle mensen die er liepen ;) En van de drie verschillende hallen die er zijn, vond ik alleen hal 11 leuk; de overige hallen vielen me tegen en waren mijn moeder en ik zo doorheen. De routing vond ik overigens in verhouding tot andere jaren ook niet overzichtelijk…

Wél leuk vond ik het Ariadne at home huis en het gigantische huis van VT Wonen! Ariadne at home had haar stand ingericht als Bed&Breakfast met verschillende thema’s, ingericht met een 'Polderlook'. Over algemeen ben ik nooit zo fan van Ariadne at home. Het is dan te zoet, te truttig en net té brocante voor mij. Maar dit jaar vond ik het leuk! Voor vandaag een aantal foto’s die ik maakte in de stand van Ariadne at Home :)

VT Wonen & Design beurs 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

VT Wonen & Design beurs 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

VT Wonen & Design beurs 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

VT Wonen & Design beurs 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments