Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

30

september

2015

Brocante markt Brummen 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Wat gaan de dagen snel voorbij en wat is het hectisch hier! Stephan en ik hebben weer behoorlijk wat woningen bezichtigd en zoals verteld in mijn vorige post, werd er afgelopen vrijdag gefotografeerd in het huis van mijn ouders. De fotograaf en styliste zijn de hele dag bezig geweest, van 09:00 tot 18:30 uur en ze reden na een gezellig hapje eten weg om 19:30 uur. Super leuk om mee te maken, maar ondanks dat je zelf niets hoeft te doen, toch heel slopend. Zo’n twee jaar geleden heb ik meegedaan aan een professionele interieurshoot voor IKEA, en daar zijn ze destijds 2,5 uur bezig geweest voor 1 foto. Ik had het van te voren dus kunnen weten, maar zo’n dag is toch weer anders dan wat je verwacht; veel van hier naar daar verslepen en weer terug. De mooie fotoreportage wordt door de fotograaf straks aangeboden aan verschillende woonbladen en het is dus nog even afwachten op resultaat of waar en wanneer het terecht komt. Wat we hebben gezien, was in ieder geval super gaaf!!

Zaterdag hebben mijn moeder en ik de brocantemarkt van afgelopen zondag in Brummen voorbereid. Hierover had ik jullie natuurlijk willen tippen, maar ik kon tussendoor geen tijd meer vinden om te bloggen, sorry! Had je mijn Facebookpagina geliked en in de gaten gehouden, dan had je het wel kunnen weten ;) Maar wat een geslaagde markt was dat! De omgeving, de locatie en de sfeer waren allemaal zo super! Natuurlijk was de zon die de hele dag scheen van grote invloed en voor ons is volgend jaar ook zeker de moeite waard om te gaan! Bijgevoegde foto’s zijn van de kraam van Frechic. De producten op de foto’s die niet zijn verkocht, zullen aankomende maand worden toegevoegd aan de webshop!

Morgen gaan mijn moeder en ik naar de VTWonen & Design beurs in de Amsterdam RAI; ons jaarlijkse moeder-dochter uitje. Hopelijk kan ik jullie aankomende week nog foto’s laten zien die nog niet op internet zijn beland ;)

Brocante markt Brummen 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Brocante markt Brummen 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Brocante markt Brummen 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments