Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

21

september

2015

Stress voor wat nog moet komen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Net als ik, is ook mijn moeder verslaafd geraakt aan Instagram. Sinds hun huis flink is opgeknapt en stylisch is ingericht door ‘yours truly’ deelt ze prachtige foto’s van hun interieur. En extra leuk om te vertellen, is dat mijn moeder via Instagram door verschillende partijen is benaderd voor een ‘binnenkijker’. Ik zie dat toch als een soort kroon op mijn werk en als een bevestiging van dat wat ik heb gedaan bij onbekenden in de smaak valt. Toestemming om trots te zijn; dat had ik wel even nodig! Aankomende week komt er dus een professionele fotograaf om foto’s te maken van het huis van mijn ouders en voor die tijd is er toch nog één en ander aan puntjes op de spreekwoordelijk ‘i’ te zetten. Best spannend, tóch?! 

Comments