Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

20

september

2015

Sushi + Soja sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Sushi en Soja hebben de hittegolf in de afgelopen maanden overleefd met moeite! Op een bepaald moment was het werkelijk 30 graden in ons appartement en waren de katten aan het mauwen en hijgen L Toen besloten we te overnachten in de altijdkoeleboerderij van mijn ouders. De weg ernaar toe had ook geen kwartier langer moeten duren, want dat hadden de poesjes niet overleefd! Dit zijn dan ook de leuke plaatjes van onze katten die voor pampus liggen die ik jullie niet wilde onthouden!

Comments