Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

18

september

2015

Nog meer goed nieuws | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Na weken/maanden van stress en chaos in huis, nog meer lichtpuntjes! Stephan was druk met afstuderen en solliciteren en ik druk met werk en klussen. Daar lijkt nu gelukkig allemaal wat meer rust in te komen. En zekerheid! Want Stephan heeft op dezelfde middag dat hij groen licht kreeg voor zijn afstuderen een vaste baan aangeboden gekregen bij een IT bedrijf waar hij HEEL graag wilde werken. Momenteel zijn we zelfs aan het zoeken naar onze eerste koopwoning en nu ook de verbouwingen in de woning van mijn ouders bijna zijn afgerond, valt er dan toch behoorlijk wat te vieren. En ik weet niet of iedereen het zo sterk heeft als ik heb, maar ik móet zo af en toe cadeautjes voor mezelf kopen. Zo ook deze Jieldé lamp... Ik moet zeggen dat dit niet een impulsaankoop was, maar dat ik er echt voor heb gespaard. Ik vind het zulk onwijs mooie lampen! Al dat vrolijke nieuws wilde ik vandaag dus even met jullie delen!

Mochten jullie trouwens iemand kennen die zijn of haar woning nog niet in de verkoop heeft staan, maar wél wil verkopen (je oma’tje van 85 die het onderhoud gewoonweg teveel wordt); wij zoeken een leuke kluswoning in Eibergen (jaren 20/30 heeft onze voorkeur) tot €150.000. Want ondanks alle berichten over het grote woningaanbod in de media, vinden wij die vele woningen nogal tegenvallen!s

Comments