Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

16

september

2015

Belangrijke update | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Na mijn 4 maanden ‘blogstilte’ wil ik me de aankomende periode alleen maar focussen op meer positieve dingen en de vrolijke vooruitzichten. Daarom wil ik een (voor mij) belangrijke update met jullie delen!

Vorig jaar oktober maakte ik voor mijn ouders een interieurontwerp voor hun gehele stadsboerderij uit 1800. Toen ik de 3D visualisaties van mijn ontwerp liet zien, waren ze overtuigd en zijn ze begonnen met verbouwen! Toen in mei de bovenverdiepingen waren afgerond, was de begane grond aan de beurt. De afgelopen paar maanden ben ik veel in Eibergen geweest om te helpen en al het klussen begint nu dan ook langzaam tot een eind te komen! Het wordt SUPER mooi! En! Het grote, fijn en hartstikke belangrijke nieuws is dat ik straks een eigen plek krijg waar ik interieuradviezen mag gaan geven!

De woning van mijn ouders staat namelijk in een winkelstraat en heeft een grote begane grond met twee woonkamers. De ruimte aan de straatkant werd de laatste drie jaar gebruikt voor opslag van meubelen voor Frechic. En dat vonden mijn moeder en ik zonde, want er zo veel meer uit te halen. Het idee is dat de ruimte straks optisch in tweeën wordt gesplitst zodat zowel mijn moeder als ik er beiden een deel van kunnen inrichten. Zij krijgt een podium voor de producten van Frechic en ik een mooie plek waar ik mensen kan ontvangen en interieuradviezen kan geven. Een winkel met interieurstudio leek ons de ideale combinatie voor de ruimte en om straks een fysieke plek te hebben, is fantastisch! Ook mijn website is inmiddels vernieuwd (met heel veel dank aan Stephan) en we proberen een datum in oktober te prikken om ‘open’ te gaan. Tegen die tijd hoop ik jullie allemaal te zien bij de opening :D

Comments