Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

14

september

2015

Gewoon DOEN | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vandaag dan toch een bericht; ik leef nog! Vier volle maanden heb ik mijn blog ontweken… Er is ontzettend veel gebeurd in de afgelopen vier maanden tijd; ik heb veel positief nieuws ontvangen en er zijn heel veel leuke vooruitzichten voor vooral mijn bedrijf, maar helaas waren er ook een paar behoorlijk heftige dingen waardoor ik alle positieve energie verloor om de draad weer op te pakken.

Vandaag doe ik dan toch een poging met een vrolijk nazomerplaatje waar iedereen met dit troosteloze weer wel wat van kan gebruiken :)

Comments