Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

13

mei

2015

Mentale voorbereiding | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik hou van de lente en zomermaanden! Vooral omdat het dan lekker lang licht en zonnig is, maar ook omdat het de periodes zijn waarin het meest georganiseerd wordt aan markten. En ik hou van markten ;)! Niet alleen om er als bezoeker aanwezig te zijn, maar ook om achter de kraam te staan. Samen met mijn moeder en haar bedrijf Frechic sta ik op vrijdag 19 juni weer op de Brocante Parade in Diepenheim en daarvoor zijn we nu al spulletjes opzij aan het zetten. Op zondag 27 september staan we op de Vroolijke Brocante Markt in Brummen. Beiden gratis entree en parkeren! Het beloven twee leuke markten te worden en misschien komen er nog meer markten bij op onze planning.

Voor vandaag alleen maar een paar lente-plaatjes vanuit huis! Ik ben me vast mentaal aan het voorbereiden op een druk weekend (informatie volgt later ;).

Comments