Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

11

mei

2015

Pimp Studio | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vorig weekend verkochten mijn moeder en ik al veel van de restanten van wat ooit ‘Pimp Studio’ was en vandaag plaatste ik een groot deel van de rest in mijn webshop! De lampenkappen maakte mijn moeder ooit met veel liefde en je zult er geen tweede van vinden. De aankomende weken zullen we nog veel meer vrolijk gekleurde kleine accessoires fotograferen en in mijn shop zetten. Alles wat in mijn webshop staat, wordt verkocht beneden inkoopsprijs, dus goedkoper zul je de producten niet ergens anders tegenkomen ;) Kijk gauw of er wat voor jou bij zit, want van alles hebben we er maar één!

Comments