Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

05

mei

2015

Local Sunday Market mei 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Na een aantal drukke dagen achter elkaar doe ik vandaag niets anders dan lekker thuis zijn en een beetje bloggen! En dat is natuurlijk ook een manier van vrijheid vieren ;)

Gisterenochtend trouwde mijn zusje en stond de hele dag in het teken van hun toekomst met binnenkort ook de komst van hun eerste kindje!! …Na hun formele moment in het Gemeentehuis van Maarssen, stapten we in besloten kring op de boot en vaarden we over de Vecht door Breukelen. Onder het genot van hapjes en drankjes hadden we uitzicht op de meest prachtige woningen aan dat schitterende stukje natuur in Nederland. En wat hadden we een mazzel met het weer! De foto's zijn nog in handen van de fotograaf, maar hopelijk kan ik binnenkort wat foto's met jullie delen van deze mooie dag! 

Voor vandaag wilde ik wat foto's met jullie delen van de Local Sunday Market! Normaal loop ik er iedere editie als bezoeker, maar deze vijfde editie stond ik samen met mijn moeder achter onze eigen kraam!

Voor de mensen die niet bekend zijn met de markt; de Local Sunday Market is een markt in Enschede waar je tenminste één keer naartoe moet! De markt vindt plaats in de Performance Factory in Enschede en de sfeer van die industriële locatie is gewoon super. Zo ontzettend druk als dat het afgelopen zondag was, had ik het daar nog niet eerder meegemaakt en ik ben bang dat de locatie te klein wordt voor de markt, maar deze markt verdient wel de aandacht van al die mensen!

Mijn moeder en ik hadden beiden nog niet eerder op een markt gestaan met zo veel creatief en enthousiaste bezoekers… We werden er vrolijk van! Mijn moeder en ik verkochten allerlei kleurrijke brocante en trendy tweedehands interieurartikelen. Ik hoop dat we een volgende keer weer mogen staan en dat jullie dan allemaal even langskomen ;) Zeker de moeite waard!!! Om op de hoogte te blijven van de markt; volg het op Facebook.

Local Sunday Market mei 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Local Sunday Market mei 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Local Sunday Market mei 2015 | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments