Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

24

april

2015

Thee feestje | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik had vandaag een wel heel bijzonder feestje! Mijn zusje gaat 4 mei naar het gemeentehuis voor een geregistreerd partnerschap en wij vonden dat daar wel een vrijgezellenfeestje bij hoorde! Echter is mijn zusje momenteel halverwege haar eerste zwangerschap en een avondje stappen zou hem dus niet worden… Haar beste vriendin bedacht om een verrassingsfeest te organiseren voor haar in de vorm van een high tea bij mijn ouders in de achtertuin. We waren dagen van te voren al bezig met de aankleding van de partytent en het verzamelen van alle servies en daarnaast maakte iedereen nog super lekkere hapjes en drankjes. Al met al was het even wat werk om alles op korte termijn te regelen en het ook daadwerkelijk als verrassing te houden, maar wat een geslaagde dag! …Ik kan nu geen thee of eten meer zien, maar ik heb morgen spierpijn van het lachen!

Thee feestje | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments