Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

22

april

2015

Magnoli JA | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Oh, how I love spring… De lente is zoo magisch; van mij hoeft het nooit zomer te worden! Warm genoeg om zonder jas naar buiten te gaan en fris genoeg om NIET in bikini te hoeven lopen ;) Maar vooral het groen in de natuur die weer tot leven komt. De straat achter ons huis kleurt al helemaal roze en staat vol prachtige Kersenbloesem. “…als ik later groot ben” en een tuin rond het huis heb, dan wil ik overal bloesembomen en magnolia’s. Het zijn maar ongeveer twee weken dat ze bloeien, maar ik vind ze zó mooi. Van de week knipte ik een Magnolia tak uit de tuin van mijn ouders en zette hem op de vaas. Het is geen tuin, but will do for now ;)!

Magnoli JA | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments