Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

07

april

2015

Tussen de drukte door | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Tussen de drukte door dan toch even snel een kleine blogpost om te laten weten dat ik nog leef… Zo had ik het mij ook niet voorgesteld toen ik begon met mijn blog ;) Maar het is een goed teken; ik ben leuk druk!

Met Pasen zat ik niet aan tafel! Ik leek wel de enige… Ik stond bij mijn ouders op de ladder met een kwast in mijn handen en ook de aankomende twee weken zal ik veel in Eibergen zijn om nu dan ook de benedenverdieping aan te pakken. Het wordt zo mooi! Op de website van Frechic is al deels te zien hoe de bovenverdieping er op dit moment uit ziet, en ook die wordt alsmaar mooier. Ik houd jullie op de hoogte. Beloofd!

Comments