Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

27

maart

2015

Soft Paleo bleekselderij salade | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Helemaal ‘Paleo’ is dit recept niet, maar voor degene die het niet zo nauw nemen, is dit evengoed gezond, lekker en makkelijk! Het enige wat je hoeft te doen is de bleekselderij te wassen, in stukjes te snijden en alle ingrediënten bij elkaar te gooien en te hutselen. Wij serveren het met naar smaak gekruide kipfilet!

Benodigdheden:

1 bleekselderij

1 blikje met stukjes ananas

Een handje walnoten

½ pakje selderijsalade

 

Bon appetit ;)!!

Comments