Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

26

maart

2015

Tantilly Deventer | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Afgelopen weekend was ik, samen met mijn moeder in Deventer voor de brocantemarkt in de Lebuinuskerk (deze vonden wij beiden heel erg tegenvallen overigens). En omdat we toch al in Deventer waren, hebben we er een middagje winkelen van gemaakt. Het weer was om te huilen, maar desondanks hebben we het weer erg gezellig gehad! En voor mij weer een reden om één van mijn favoriete shops in Deventer uit te lichten; TantillyTantilly  is een vrolijk en kleurrijke winkel aan de kleine Overstraat die onder andere bijzondere kleding, schoenen,  tassen en sieraden verkopen. Veel van hun spullen komen Marokko, India en Nepal en zijn daardoor niet alledaags (daar hou ik van ;) en mocht je nog wat festivals afgaan dit jaar, dan moet je hier echt je kleding shoppen! Kleurrijk, een tikkeltje gek en originele kleding! 

Tantilly Deventer | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Tantilly Deventer | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments