Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

23

maart

2015

Makien Verkroost interior design + styling | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Yeay! Vandaag kan ik dan eindelijk mijn website aan jullie presenteren! Als je me volgt via social media dan heb je  ‘m vast al wel gezien, maar ik heb niet eerder de tijd gehad om er ook over te bloggen.

Best spannend, want nu is het dan ineens ‘echt’! Ik sta sinds van de week ook officieel op de website van BNS CRISP; een beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten. De toevoeging BNS haakt aan bij beroepsverenigingen als BNI, BNO en BNA en benadrukt daarmee de professionaliteit van de aangesloten stylisten. Ik ben dan ook best wel trots! Het is iets waar ik (en mijn vriend trouwens ook!) de afgelopen 2 maanden druk mee bezig zijn geweest. Stephan heeft mijn website precies gemaakt zoals ik dat wilde en ik ben er zelf dan ook heel erg blij mee! Ik zou het heel leuk vinden om te horen wat jullie ervan vinden (en opbouwende kritiek is ook áltijd welkom ;)

Comments