Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

16

maart

2015

Vliegveld Markt Twente | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Afgelopen week heb ik niet de tijd gehad om te bloggen, maar achter dit scherm wordt zeker niet stil gezeten! Gisteren bezocht ik samen met Stephan de vlooienmarkt in Hangar 11 op Vliegveld Twente. Ik had er eerder over gehoord en was nieuwsgierig naar de opzet van de rommelmarkt op dat terrein. Het klinkt namelijk wel super gaaf; “rijdend over de startbanen van Vliegveld Twente met zicht op opstijgende en landende zweefvliegtuigen”… Omdat mijn vader F-16 piloot was van beroep en ik ‘bekend’ was op het terrein vroeg ik me af hoe ze daar een rommelmarkt hadden gevestigd. Ik had grote verwachtingen van een hoop sfeer en gezelligheid, maar afgezien van een paar restanten van attributen van defensie was het voor mij eigenlijk niet meer te herkennen als vliegbasis. Geen vliegtuig gezien. Naar mijn mening kan er aan uitstraling nog een hoop verbeteren om het dé “grootste en sfeervolste vlooienmarkt van Twente” te laten worden. Volgens hun eigen zeggen hebben zij de ambitie wel! Ik vond de entree prijs erg hoog (namelijk €5,- per persoon!) wat voor mij bijna een reden was om niet te gaan… Zonder goede reden; tóch gegaan en een lamp vaasje gekocht van Serax, een blik (voor bij de rest van mijn verzameling) en een ring met marmeren steen. Ik ben er blij mee, maar als ik bereken hoeveel Stephan en ik samen aan entree kwijt waren en het geld voor de spullen bij elkaar optel, was ik nog veel geld kwijt! Voor mij niet voor herhaling vatbaar, mits die entree naar beneden gaat!

In ons Oosten hebben we geen Loods 5 op een half uurtje rijden afstand. Iedereen koopt maar datzelfde spul bij IKEA in Hengelo; er is zo weinig keus. En juist al die hangards op dat terein met parkeergelegenheid in overvloed hebben dat potentie uit te groeien tot ‘Loods Oost’ (…zo zie ik dat dan voor me). Een gigantisch terrein met units die worden verhuurd aan jong, enthousiaste, startende ondernemers in de woonbranch. Met gezellige terrassen en eetkraampjes buiten de hangards… Als ik toch miljonair zou zijn…

Vliegveld Markt Twente | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments