Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

06

maart

2015

Liefde voor koopjes | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Zo spontaan een middagje shoppen, is nooit verkeerd! En persoonlijk vind ik Enschede wat betreft winkels één van de minst inspirerende steden met weinig kleine ondernemers en weinig unieke winkels… Maar eerlijk is eerlijk; ik ben toch ook wel heel blij dat al die goedkope franchise ketens zich in Enschede bevinden ;). Ik ben fan van Hema, Action, Xenos en Primark en sinds eind februari heeft Enschede er ook een Flying Tiger bij <3 Deze Deense retailketen verkoopt echt té leuke producten! Een tijd terug had ik bijna deze zwevende boekenplank gekocht voor €20,- maar besloot nog even te wachten. En toen kwam ik er toch mooi één tegen bij de Flying Tiger voor €4,- ! Het dienblad in de vorm van een blaadje kocht ik ook bij Flying Tiger. En ik heb me toch verder prima ingehouden met shoppen!

De ombre kaarsen kocht ik bij Xenos, evenals het kussen. Het plaid op de achtergrond kreeg ik vorige week al van mijn moeder en is van Primark.

Comments