Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

02

maart

2015

Paleo ontbijt met chia kokos pudding met mango | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Hoe kleurrijk en vrolijk is dit ontbijt!? En! Het is nog lekker, makkelijk en gezond ook ;)

Benodigdheden:

250 ml amandelmelk

2 eetlepels Chiazaad

1 eetlepel kokosrasp

½ mango

 

Bereiding:

Je mengt de amandelmelk, met chiazaad en kokosrasp en laat dat een tijdje staan totdat het pudding wordt (een nachtje...), je doet een halve mango in de blender voor op de pudding en je hebt dit super makkelijk en gezonde ontbijt! Je kunt hierin nog variëren uiteraard; er zijn zoveel combinaties mogelijk met deze pudding…

Comments