Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

01

maart

2015

Sushi + Soja sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Zoals eerder verteld, heb ik deze week in huis het één en ander op z’n kop gezet en omgegooid. Mijn zusje Marjolein heeft prachtige foto’s gemaakt van zowel ons huis, als dat van mijn ouders… Ze zijn binnenkort te zien op mijn website, facebookpagine en op die van mijn moeder :D

Hieronder een foto van Soja die het ontzettend interessant vond om te zien hoe ik ons IKEA behang verfde en een foto die mijn zusje maakte van Soja. Lekker toekijken dus, maar de handjes uit de mouwen steken; ho maar ;)

Comments