Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

27

februari

2015

Fris de lente in | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik was ineens zo uitgekeken op het IKEA Brakig behang in de woonkamer dat ik het woensdag plots besloot over te schilderen… We zijn zeg maar weer terug waar we begonnen; wit! En omdat ik vond dat ik lekker bezig was, heb ik de mintblauwe verf die ik over had van de woonkamer maar eens tegen de muur in de slaapkamer gegooid. De paarse kleur die de slaapkamer had, vond ik ook mooi, maar de mintblauwe kleur staat wat frisser en vrolijker. Ik heb door ‘het hele huis’ wat dingen verschoven en verhangen en het kan er weer even mee door! Mijn zusje maakte gisteren al prachtige interieurfoto’s van ons huis en deze zullen eerdaags op mijn facebookpagina en website te zien zijn.

Vandaag is de woning van mijn ouders aan de beurt; de hele dag staat in het teken van foto’s maken.

Comments