Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

23

februari

2015

DIY Draadlamp | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Helemaal hip, frame- en draadlampen! Ze geven super mooie schaduwwerking en staan lekker luchtig ;) En dit soort oude lampenkappen (dan wel met bekleding eromheen) kom ik regelmatig tegen bij kringlopen, rommel- en vlooienmarkten, dus voor de mensen die oma’s oude huis aan het opruimen zijn; niet alles zomaar weg doen! Er is heus wat van te maken! Ik vond deze lampenkap bij mijn ouders op zolder, haalde er de bloemetjes bekleding vanaf en spoot ‘m wit. Het strijkijzersnoer kocht ik ruim een jaar geleden bij Xenos en hing eerst in onze woonkamer. Bij ons gaat niet gauw wat naar een kringloop… Het meeste blijft circuleren in de familie; er is altijd wel iemand die het weer kan gebruiken en er blij mee is. Zo is onze oude kroonluchter nu verhuisd naar de nieuwe walk-in closet van mijn ouders. Recycling alom!

Comments