Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

22

februari

2015

Sushi + Soja sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vandaag ben ik druk bezig geweest met het voorbereiden van een klus die morgen moet plaatsvinden… Het ophangen van IKEA planken! Oké, dat niet alleen. Ik ben aankomende week erg druk met de laatste loodjes voor mijn website en een onderdeel daarvan is een professionele fotoshoot door mijn zusje. Ze gaat voor mij een aantal interieurfoto’s maken van zowel ons huis, als dat van mijn ouders voor in mijn portfolio op de website. En voor die tijd wilde ik nog even één en ander omgooien in huis, waaronder dus onze slaapkamer. De oude, welbekende Lack planken maken plaats voor Botkyrka planken. En geloof me; om die strak tegen elkaar op te hangen op een (niet gladde) muur zoals die van ons, wordt een uitdaging!

Anyways. De katten zijn gewend aan dat ik alles van de ene kant naar de andere kant van het huis verplaats en slapen overal doorheen. Vanmiddag lagen ze beide zo mooi naast elkaar dat ik daar even een foto van moest maken ;)

Comments