Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

18

februari

2015

Paleo ontbijtrepen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Op mijn aandringen heeft Stephan het paleo boek gisteren ook gelezen en nog dezelfde avond stelde hij voor dit recept uit het boek eens uit te proberen. Gelukkig hadden we er alles voor in huis, want er gaat behoorlijk wat in… Maar! Ze zijn echt de moeite waard om te maken, deze gezonde snacks/energierepen… Men neme:

  • 125 gr rozijnen
  • 150 gr notenmix
  • 50 gr zaden aan pompoenpitten en lijnzaad
  • 2 eetl chiazaad
  • 100 gr amandelmeel
  • 60 ml gesmolten kokosolie
  • 60 ml honing
  • 2 eieren
  • ¼ theel Keltisch zeezout
  • 1 eetl vanille-extract

Het enige wat je hoeft te doen is de noten iets kleiner te hakken om vervolgens alles bij elkaar in één mengkom te gooien en door elkaar te mengen. Dit mengsel doe je vervolgens in een ingevette ovenschaal, en na ongeveer 25 – 30 minuten goudbruin te bakken op 180 graden. Na een nachtje afkoelen, kun je hieruit 12 repen snijden. Super lekker!

Comments