Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

16

februari

2015

DIY Ballonbekers | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Geen lelijke pennenbakjes, maar dit soort doe-het-zelf projecten maken dat je bureau er net even wat vrolijker uitziet, tóch? Hergebruikt glas omtrekken met ballon en het lijkt net of je glas een rubbercoating heeft :)

Je bewaard en hergebruikt glas waar je (in mijn geval) olijven in kocht en je koopt een zakje ballonnen. Je glas moet echt goed ontvet, schoon en droog zijn. Je knipt het lange stuk van je ballon en trekt dat over de onderkant van het glas. En dit klinkt serieus makkelijker dan het is! Ik heb geloof ik 6 ballonnen gescheurd voordat het me lukte! Het helpt wel als je de ballon van te voren eerst een keer hebt opgeblazen en hebt laten leeglopen; rekt het rubber een beetje uit... Succes :) ! 

Comments