Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

15

februari

2015

Sushi + Soja sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Soja is krols en ik weet niet of er gradaties zijn in krolsheid, maar zo ja; Soja is HEUL erg krols. Ze is van zichzelf al een vocaal poesje, maar nu houdt ze niet op met haar serenades! Stephan en ik kunnen er wel om lachen, maar Sushi wordt er gek van... De reden dat we haar nog niet hebben laten steriliseren, is omdat ik in de toekomst heel graag een keer een nestje met jonge poesjes wil. Heel egoïstisch, want er zijn al zoveel katten, dat weet ik, maar zoiets wil ik gewoon één keer hebben meegemaakt. Ik vind dat Soja daar nu nog te jong voor is, maar ik heb er dan ook echt géén verstand van. Ik wil haar eind dit jaar laten dekken door een grijze Maine Coon, want die zijn zo mooi ;). Zo’n dekkater hoeft van mij geen stamboom te hebben; liever niet zelfs! Zoiets kost al gauw té veel geld en dat is dan ook weer niet de bedoeling. Iemand ervaringen? 

Comments