Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

03

februari

2015

Liefde is... Samen kringlopen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Afgelopen zaterdag waren Stephan en ik vier jaar samen (YEAY!) en we zouden dit te vieren door samen de hele dag leuke dingen te doen. We besloten de dag zelf wel wat we dan zouden gaan doen, maar ik wilde ’s ochtends wel nog even naar een rommelmarkt waar Stephan dan mee naartoe zou gaan... Dit was zó een grote flop en teleurstelling dat Stephan voorstelde dan maar een kringloop in de buurt te bezoeken. Uiteindelijk hebben we de hele middag kringlopen bezocht! Het leek mij in eerste instantie voor een man niet de meest ideale date-dag, maar we hebben het toch heel gezellig gehad! ’s Avonds zijn we naar de bioscoop geweest…

Mijn kringloop-buit voor de dag; een ovenschaal, bloemige serviezen en een Vietnamese vaas! Ik moet eerlijk zeggen dat het bij elkaar voor kringloopbegrippen belachelijk duur was, maar ik heb het er waarschijnlijk voor betaald omdat ik iets ‘moest’ kopen ;) Zodra ergens een tekentje of merkje onder staat, denken kringlopen dat ze goud in handen hebben; beetje jammer! Desalniettemin. Mooie aanvulling op mijn verzameling.

Comments