Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

01

februari

2015

Sushi + Soja sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Dit was gisteren week bij mijn ouders thuis en deze foto moest ik gewoon even met jullie delen. Dribbel, de Jack Russel van mijn ouders is echt een hele aparte hond en zou nooit bij volle bewustzijn zijn mand delen met een kat! En daarom was dit te grappig… Dribbel sliep, helemaal in haar deken gewikkeld en verstopt en Soja is heel sneaky bij Dribbel in de mand gekropen. Dribbel merkte niets. Ik riep haar en toen kwam ze onder de deken vandaan; dit was het moment voordat Dribbel Soja haar mand uitjaagde! Timing.

Comments