Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

28

januari

2015

DIY oma's vaasjes | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik ben ontzettend verliefd op het werk van Lenneke Wispelwey. Als je haar werk nog niet kent en je houdt van porselein, dan ‘moet’ je haar website even bekijken! Ze maakt veel pastel gekleurde keramiek met prachtige geometrische patronen… Ooit koop ik een ‘echte’ Wispelwey! Maar (daar gaan we weer…) totdat mijn portemonnee overloopt van het geld, zoek ik alternatieven.

Een hele tijd geleden kocht ik bij de kringloop en op de rommelmarkt al wat oude glazen vaasjes; je kent ze vast, want je oma heeft ze ook! Dat weet ik zeker. Ik gaf de mijne een nieuw uiterlijk met een matte roze lak en het mogen dan wel niet Wispelwey’s zijn, maar toch vind ik deze ook erg leuk geworden. Dus ik weet wat jij gaat doen met oma’s erfenis ;)!

Comments