Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

26

januari

2015

Another replica musthave | Makien Verkroost Interior Design + Styling

…Als een kind zo blij met onze nieuwe lampen! Omdat ik een beetje was uitgekeken op onze oude lampen, maar ook omdat onze IXXI eigenlijk niet zo mooi uitkwam, ben ik op zoek gegaan naar nieuwe leuke lampen die wat minder aanwezig zouden zijn. Ik vond een lamp die perfect zou staan in ons interieur; de E27 Socket Lamp van Mattias Ståhlbom voor Muuto. Een eenvoudige lamp met herkenbaar industriële uitstraling die zich kenmerkt door het materiaalgebruik en afwerking, want zowel de fitting als de kabel is van hetzelfde siliconen materiaal… De lamp kost alleen €59,- per stuk en werd zonder plafondkapje geleverd! Zoals eerder vermeld, hou ik van design, maar het moet mij niet te veel geld kosten. Dus! Zocht ik naar een goedkoper alternatief. Ik kwam terecht op de website van Parrot Uncle; een Chinese website die als lokkertje een aantal $0,99 deals aanbiedt. Het is geen exacte replica, maar wel net zo mooi, BELACHELIJK goedkoop en inclusief plafondkapje! Aan ‘shippingcosts’ betaal je meer dan de lamp zelf, namelijk $12,- per bestelling en je mag maar twee keer $0,99 deals per IP adres kopen (…ik mag dit vast niet zeggen, maar als je een beetje slim en handig bent, weet je die regel van dat IP adres vast te omzeilen ;). Ik kocht er 2 roze lampen, 1 petrol blauwe lamp en 2 XXL lichtbronnen met kooldraad in twee bestellingen en was dus $4,95 kwijt en 2x de verzendkosten van $12,-. Dat is in totaal $28,95 en omgerekend €24,94 voor 3 super mooie lampen! Omdat het zo goedkoop was (en Chinees) vertrouwde ik het ergens niet helemaal, maar ik waagde de gok en voilà! Ze hangen. Ze waren zelfs binnen 2 weken al binnen! Ik ben er helemaal blij mee, maar moet dus nog wel onze oude lampen verkopen… Daarom nu in de webshop; twee metalen hanglampen! Van de buitenkant zijn ze hoogglans wit, de binnenkant is rood. Ze hangen aan een rood strijkijzer snoer. Iets voor jou?

Comments