Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

25

januari

2015

Sushi + Soja sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Het klussen in het huis van mijn ouders van de afgelopen paar weken beginnen zijn vruchten af te werpen; het wordt zoooo mooi! Het is dankzij de nieuwe dakramen en de witte vloerplanken en muren nu heerlijk licht en ruim en het inrichten van een huis zoals dat van mijn ouders is nu als één groot, leeg schildersdoek. Afgelopen week was ik al druk met het inrichten en de styling van twee van de slaapkamers en de overloop. Het inrichten en stylen doe ik met de producten uit mijn moeders webshop FreChic en dat is als rondlopen in een snoepwinkel! Ik maakte al wat foto’s en onze poezenbeesten vonden het niet erg om af en toe wat te poseren. Vooral Sushi zoekt de camera echt op!  

Comments