Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

21

januari

2015

DIY Lampvaasje | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Helemaal leuk, dit lampvaasje, maar ik moet eerlijk zeggen dat deze DIY niet zo makkelijk was als dat ik van te voren had gedacht. Het oude peertje dat ik had en het niet meer deed, is bij de eerste poging helaas gesneuveld… Deze lamp kocht ik bij de kringloop (en bleek tot mijn grote verbazing niet eens te werken, als in; ze verkopen defecte lampen bij de kringloop!) en bij mijn tweede poging is het dus wel gelukt.

Op dit filmpje wordt uitgelegd hoe je een lichtbron ‘uitholt’. Wat je er vervolgens mee doet, is in te vullen met je eigen creativiteit. Voor iemand met een beetje geduld is het een hartstikke leuke DIY. En zo af en toe wat bewaren is dus ook niet verkeerd! Leuk ding zo, tóch? 

 

Op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogposts? Volg mijn blog op Bloglovin!

Comments