Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

19

januari

2015

Yes please | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Voor de mensen die mij via social media en mijn blog volgen is het geen nieuws dat ik nogal vaak verander in ons interieur. Ik heb grote liefde voor voornamelijk stoelen en lampen en wissel regelmatig wat af… Nu ben ik al een tijdje op zoek naar de Charles en Ray Eames DAR chair van Vitra (die baby blauwe variant met chromen onderstel), het zij via Marktplaats of via een andere website; ooit MOET ik die gewoon ‘hebben’! En dit klinkt vast heel decadent, maar ik wil zo’n stoel in de hoek van onze slaapkamer zetten en er ’s avonds mijn stapeltje kleding op leggen voor de dag erna en dan lekker wakker worden, want naast dat-ie vast en zeker lekker zit, is zo’n stoel gewoon ook mooi om naar te kijken! Tóch!? Alleen afgezien van het feit dat ik (nog) niet rijk ben, heb ik er de volle €450,- gewoonweg NIET voor over! Wat een geld. Ik heb nooit begrepen waarom ‘design’ zo duur moet zijn en waarom het niet voor iedere interieurliefhebber met een minder gevulde portemonnee toegankelijk is…. Je wilt toch wel eens wat kunnen veranderen in je interieur zonder een week op droog brood en water te moeten leven!?

 

Enfin. Op Marktplaats betaalde je ook voor een tweedehands stoel nog veel te veel en ik had de moed en het zoeken eigenlijk een beetje opgegeven. Totdat ik toevallig van de week door een vriendin op de hoogte werd gebracht van Designerchairs24. Op deze website verkopen ze DE designklassiekers voor niet-design prijzen! HALELUJA! En de kwaliteit van deze replica’s is hetzelfde!

 

Ik kwijl bij die stoelen van Charles Eames, maar ook die van bijvoorbeeld Verner Panton staat op de website; de S Chair! Doe mij zo eentje en ik loop iedere dag vrolijk naar mijn bureau om saaie administratie te doen :D

 

Voor iedereen die, net als ik, al een tijd op zoek is naar tijdloos design om zijn of haar interieur mee te boosten, en géén geldboompje heeft staan, wil ik zeker aanraden de website van Designerchairs24 te bekijken! 

Yes please | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments