Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

18

januari

2015

Sushi + Soja sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Afgelopen paar weken was ik veel bij mijn ouders in Eibergen om te kijken hoe de verbouwing verliep en de katten hebben we iedere keer meegenomen. Sushi deed eerder nooit moeilijk over meegaan of in de auto moeten, maar hij begint het heen en weer rijden nu wel zat te worden. Op het moment dat we onze tassen pakken en Soja in haar reismandje duwen, weet Sushi al hoe laat het is. Als de deur naar de  slaapkamer open is, kruipt-ie onder het bed en anders probeert hij zich ergens anders te verstoppen. In ons huis valt dat nog te overzien gelukkig. Maar als we in Eibergen zijn en we weer naar huis toe willen, weet Sushi de reis naar huis verdomde goed te rekken! Laatst hebben we het zoeken na 2 uur gewoon maar opgegeven en hem een nachtje in Eibergen gelaten, want we konden hem gewoon niet vinden! Ook als je hem wel vindt; hij maakt zich zo plat en zwaar… Zo vaak in de auto ‘moeten’, vind Sushi dus niet leuk meer. De katten de hele dag thuis laten vond ik eerder zielig, maar ik geloof dat zij het nu zelf de voorkeur geven boven auto rijden.

Comments