Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

16

januari

2015

Kringloop liefde | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Waar koop je tegenwoordig nog wat leuks voor maar 15 euro!? Bij de kringloop in ieder geval! Ik heb afgelopen paar weken kleine kringloopschatten bij elkaar gescharreld en als ik het zo bij elkaar zet, wordt ik er intens gelukkig van, haha! Dergelijke blikken vind ik nog maar weinig en als ik ze vind zijn ze vaak veel te duur, maar deze mocht mee naar huis! De cocktailprikkers vind ik leuk om gewoon op tafel te zetten met kaas of olijven als we visite hebben en de serveerschalen en kop en schotels komen altijd van pas! Van servies met bloemenprintjes en vrolijke kleuren immers niet genoeg hebben ;) De lamp kocht ik voor een leuk DIY project. To be continued!

Comments