Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

14

januari

2015

Pyjamadag | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Niets fijner dan een pyjamadag op een doordeweekse regenachtige dag! Mijn weekenden zijn de laatste tijd geen weekenden meer, dus op zo’n doordeweekse dag een beetje niksen, is geoorloofd! Op zo’n dag doe ik eigenlijk niets anders dan tv kijken; ik ben een ontzettende filmliefhebber en kijk ook graag series… Action / sci-fi films als ‘The edge of tomorrow’ en ‘X-men; Days of our future past’ kijk ik graag! Of goede rampenfilms! Ik hou er van… Voor goede filmtips houd ik me aanbevolen!

Comments