Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

12

januari

2015

DIY Fruitkist op wielen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

De eerste DIY van dit jaar! Een fruitkistje dat ik een tijd geleden kocht op een brocantemarkt heeft een kleine make-over gekregen! En een leuke ook, al zeg ik het zelf ;) Ik kocht bij IKEA wieltjes en gebruikte wat lak om de binnenkant te verven. De buitenkant van het krat bleef datzelfde verweerde uiterlijk behouden met een geschiedenis, maar toch past-ie nu beter in ons interieur! De katten vinden het geweldig, maar we gaan het gebruiken als handige opberger voor de verzameling ‘bankdekentjes’.

DIY Fruitkist op wielen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Comments