Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

01

januari

2015

Iedereen een heel gelukkig, gezond en voorspoedig 2015 gewenst!!

Stephan en ik hebben oud&nieuw thuis gevierd met 2 van onze beste vrienden en vandaag is er ook wat te vieren… Want precies een jaar geleden startte ik mijn blog! En met een blijvend stijgende lijn in volgers en lezers, gaan we gewoon door! Mijn goede voornemen voor dit jaar is om mijn blog beter ‘bij’ te houden met nog meer leuke DIY ideeën, leuke shopadressen en nieuws en trends rondom wonen :)

Comments

  • Marijke Nieuwland

    Gepost op 02-01-2015 om 17:22:37

    verras mij!