Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

Overzicht van 2014

07

september

2014

Sushi + Soja sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Ik heb nu ruim een maand een nieuwe telefoon (een Samsung Galaxy S5) en heb sindsdien ook een Instagram account (om mij te volgen, zoek op: makienverkroost). Ik ben non-stop foto’s aan het maken en ben helemaal Instagram verslaafd geraakt! En ook de poezenbeesten ontkomen er niet aan… Stephan zegt wel ‘ns dat het internet voor 90% bestaat uit tieten en kattenfoto’s en dat geloof ik meteen! Ik maak dus onwijs veel foto’s (lees: zo’n 200 in de week!) met mijn nieuwe telefoon, maar het is ook zo makkelijk om mooie foto’s te maken met deze mobiel. Vooral van Soja probeer ik zoveel mogelijk foto’s te maken nu ze nog klein en ontzettend lomp, brutaal en grappig is! Het lastige is alleen dan een selectie te maken van welke ik op mijn blog zet… Enfin. Kattenplaatjes! 


06

september

2014

DIY Punnikwoord | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Deze leuke DIY wil ik jullie niet onthouden! Het idee vond ik op Pinterest en ik wilde er mijn eigen  variant op maken (in uiteraard neon roze). Eerlijk gezegd ben ik niet zo van het fijne priegelhandwerken (graag grof schuur- en schilderwerk voor mij), maar toch heb ik het even geprobeerd, want ja. Ik 'moest' zo'n woord natuurlijk wel hebben. Het enige wat je nodig hebt, is; touw, een punnikklosje, punniknaald of haaknaald en ijzerdraad! Ik heb dit in 1 avondje aan elkaar gepunnikt terwijl ik tv keek; pure ontspanningstherapie! En het staat toch ook best leuk!?

DIY Punnikwoord | Makien Verkroost Interior Design + Styling