Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

Overzicht van 2014

21

juni

2014

DIY Porcelain Painting | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Gisteren kocht ik tijdens de brocante parade in Diepenheim dit super schattige schaaltje. Ik had een tijdje terug op Pinterest een leuke DIY gezien die ik ook zelf wilde uitproberen. Dus ik kocht porseleinverf bij de lokale hobbyzaak en plakte het schaaltje af. Ik heb het 3x geverfd, sneed het tape los met een scherp stanleymesje en bakte het een halfuur in de oven op 150 graden. En klaar! Weer ‘ns wat anders, tóch?

Ook de broodplank kocht ik voor een prikkie en gaf ik net even een ander uiterlijk door de dikte paars te verven.


20

juni

2014

Brocante Parade Diepenheim | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Jahaaa! Ik kijk altijd heel erg uit naar kunst, antiek, brocante, rommel of vlooienmarkten! Vandaag had ik speciaal vrijgenomen om samen met mijn moeder en een vriendin naar Diepenheim te gaan voor de jaarlijkse brocante parade. Mijn moeder en ik hebben voorgaande jaren altijd zelf met een kraam gestaan om brocante te verkopen, en ik vind het echt één van de leukste markten die er is! Het zijn eigenlijk allemaal ‘mooie’ kramen; erg leuk om ook gewoon rond te lopen en inspiratie op te doen. En voor wie denkt dat brocante alleen maar tuttige en popperige oude meuk is… Het is een kwestie van goed speuren! Ik heb best behoorlijk wat centjes uitgegeven vandaag, maar mezelf ook wat centjes bespaard. De schakel armband was liefde op het eerste gezicht! Ik wil al heel lang een Buddha to Buddha armband, maar daar stond dan een kleine 3 jaar sparen tegenover. Dit juweeltje was (laten we maar zeggen) 10x goedkoper en even mooi!! Dat soort aankopen kunnen echt mijn weekend maken. De drie ronde blikken heb ik ooit gehad (minder mooi van kleur) en heb ik ook weer weggedaan. Toen heb ik zoveel spijt gehad dat ik vandaag niet hoefde te twijfelen; ze waren van mij! Het ijzeren schaaltje op voet wordt waarschijnlijk een fruitschaaltje en het hertengewei krijgt een kleine make-over (to be continued). 


05

juni

2014

Vervroegde vaderdag | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Vaderdag is het bij ons thuis altijd een week eerder; 5 juni is mijn vader jarig. En omdat roze zijn lievelingskleur is ;) hebben we zijn cadeautje extra mooi voor hem ingepakt! We hebben hem Call of Duty Ghosts (PS3 spel) cadeau gegeven, waar we HEUL erg spijt van hebben. Herrie. Meer zeg ik er niet over. Gelukkig is hij er heel blij mee!


01

juni

2014

Sushi sunday | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Voor vandaag stond een middagje inspiratie op de planning. Ik ben samen met mijn moeder naar de ‘Hip en Handgemaakt markt’ in Deventer geweest. Een ontzettend leuk, creatief en inspirerende markt; een aanrader voor iedereen!

…Een leuke bijkomstigheid was dat het ook koopzondag was. Zowel mijn moeder als ik zijn thuisgekomen met een paar leuke laarsjes uit de opruiming. En op het moment dat de doos 1 minuut leeg was, zat Mr. Sushicat er alweer in.