Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

19

december

2014

Nieuw groen | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Een klein beetje zon en ik greep mijn kans! Even wat foto’s maken in huis, want voor de rest is er met dit weer niet zo gauw iets ‘mooi’ te fotograferen. Niet door mij althans ;)

Ik had inmiddels zoveel waxinehouders verzameld dat ik maar heb besloten ze bij elkaar te zetten en er cactussen in te potten (wat overigens echt geen prettig karweitje is!) Op deze foto zie je niet dat sommige potjes van de binnenkant roze zijn, maar dat je daar net wat van ziet, maakt het leuk! Ik was de lijsten met quotes en zwart-wit tekeningen even zat, dus gedurende de winter even wat zomers gevoel rond de haard!

Comments

  • Blauwesokken

    Gepost op 26-12-2014 om 18:20:42

    Je blog ziet er al net zo leuk en kleurrijk uit als je Instagram account! :-)
    Mooi die cactussen zo bij elkaar, ik ben dol op cactussen!