Blog Makien Verkroost

Blog MakienVerkroost Blog.MakienVerkroost.nl
Like Makien Interior Design + Styling op facebook! Volg Makien op twitter! Bekijk Makien's borden op pinterest! Volg Makien op Instagram! Link met Makien via LinkedIn! Maak een connectie met Makien op Google+!

15

december

2014

DIY vlaggenlijn van washi tape | Makien Verkroost Interior Design + Styling

Happy winter days! Regen en kou en ik kom de deur niet meer uit…! Gelukkig verveel ik me niet gauw; ik ben druk bezig met de interieuropdracht van mijn ouders en tussendoor schuif ik in de huiskamer wat heen en weer. Ik vind het huis op het moment te vol en zal de aankomende dagen mijn webshop vullen met ‘huisverlaters’. Misschien dat er nog wat leuks voor je bij zit?

De vlaggenlijn op de foto maakte ik van een wollen draad en verschillende kleuren washi tape. De washi tape knip je in kleine stukjes, vouw en plak je om de draad en hieruit knip je driehoekjes. Te simpel, maar wel weer een leuk en feestelijke slinger!

Comments